Profesjonell hudpleie siden 1986

dermalogica er en innovativ hudpleieserie med aktive og dokumenterte ingredienser som gir deg synlige resultater. Dermalogica er det første valget blant hudpleiere over hele verden. Vi tilbyr hudpleieutdanning, produkter og tjenester av profesjonell kvalitet til både hudterapauter og kunder.

Vår grunnlegger: Jane Wurwand

Jane Wurwand er en av de mest anerkjente og respekterte profilene innen profesjonell hudterapi. Hun er medgründer og hovedvisjonær hos dermalogica og The International Dermal Institute, og under hennes ledelse har dermalogica vokst til å bli det ledende profesjonelle hudpleiemerket i verden, brukt av mer enn 100 000 hudterapauter i over 100 land.

Forankret i utdanning

dermalogicas produktsortiment vokste ut av et ønske å kunne tilby hudterapauter det aller beste innen hudpleieprodukter og utdanning. Vi tilbyr kunnskapsbasert opplæring for et globalt nettverk av hudterapauter som har et felles mål: å sikre sunn hud for alle. Dermalogica er det første valget blant hudpleiere over hele verden.

Personlig tilpasset hudpleie

Vi vet at ingen hudtilstander er helt identiske. Derfor setter vi sammen svært tilpassede hudpleieregimer for hver enkelt person. Våre produkter fungerer best når de er blir tilpasset av en profesjonell hudterapaut for din unike hud. Uansett livsstil, bakgrunn eller miljø, kan du være trydd på at Dermalogica vil fungere for deg.

Menneskelig berøring

Vi tror på kraften av menneskelig berøring. Varmen som ståler gjennom hendene våre, stemmen vår og intensjonene våre. Det er på denne måten vi får kontakt med mennesker og danner unike, varige bånd.