Hva lurer du på?

FAQ

veiledning og behandling

Hva er fordelene ved å få veiledning fra en profesjonell hudterapeut?  

En profesjonell hudterapeut kan identifisere dine utfordringer og gi deg en personlig produktanbefaling slik at du får en skreddersydd hudpleierutine.

Hva er fordelen ved å få en profesjonell hudpleiebehandling?

Alle drar nytte av regelmessige hudpleiebehandlinger. For å få en sunn og frisk hud, samt løse eksisterende hudproblemer, er det like viktig å bruke en kvalifisert hudterapeut til å jobbe med huden din som å ha en personlig trener for kroppens behov. Fordelene ved å bruke tid sammen med slike eksperter er uvurderlige, og kan ikke gjøres av deg selv hjemme.  (NB! Dette betyr ikke at hjemmerutinen ikke er viktig for å opprettholde resultatene mellom behandlingene. Dette er en nødvendighet for å kunne vedlikeholde en best mulig hudhelse).

Fokus i en profesjonell hudpleiebehandling er deg, klienten. Grunnlaget for enhver behandling er individuelt og tilpasses dine behov. En behandling bør ikke sees på som en luksus man unner seg én gang i året, eller når man vil slappe av litt, det handler om hudens helse og vitalitet. Huden din skal du ha livet ut, så det er viktig å ta vare på den. God hudhelse bør sees på som en nødvendighet på linje med å ta vare på tennene; en god daglig rutine kombinert med regelmessig konsultasjon og behandling hos en profesjonell. 

frakt og levering

Hva koster frakten?

Vi har alltid gratis frakt på dermalogica.no

Hjemlevering

Velger du PostNord hjemlevering vil PostNord levere bestillingen direkte i postkassen. Dersom pakken er for stor for postkassen vil den bli levert på nærmeste hentested.

PostNord Collect

Når du velger PostNord Collect vil du motta pakken på nærmeste utleveringssted. Du vil motta hentekode på registrert e-postadresse.

produkter & ingredienser

Hvor er dermalogicas produkter laget?

Vi er stolte over å produsere alle produktene våre i Sør-California. Ved å ha produksjonsanleggene våre så nære hovedkvarteret vårt kan vi opprettholde en overlegen kvalitetsstandard og kontrollnivå, og i tillegg støtte den lokale økonomien.

Hvor raskt kommer jeg til å begynne å se resultater etter at jeg har begynt å bruke Dermalogica-produkter?      

Noen ser resultater allerede første gang de bruker produkter fra Dermalogica. Huden din kommer til å kjennes myk og fuktig ut, og utstråle synlig velvære etter kort tids bruk. Hvis huden har mer spesielle og langsiktige behov i form av behandling av aldringstegn eller akne som er forårsaket av hormonelle forandringer eller solskader, vil resultatene som regel ikke være synlige med det samme. Hudhelsen vil gradvis bedres i takt med at du følger veiledningen du har fått, og den anbefalte hjemmerutinen.

Hva er de langsiktige fordelene ved å bruke Dermalogica-produkter?

Kort sagt – sunn hud. Dermalogica bruker ingredienser som er utviklet for å hjelpe huden med å bli så sunn som mulig. Og når den er det, kan en fokusere mer konsentrert på de hudproblemene du opplever fra tid til annen, fordi hudtilstanden din er i konstant forandring.

Kan jeg bruke produktene til dermalogica om jeg er gravid?

De fleste av produktene til dermalogica er helt trygge å bruke om man er gravid eller ammer.

Retinol, salisylsyre, lakrisrotekstrakt og kjemisk SPF er ingredienser som kan finnes i noen av produktene, og som man av ulike grunner kan anbefale gravide å unngå.

Salisylsyren vi bruker i våre produkter er alltid under 2% og kan derfor også brukes av gravide. Alternativt kan du velge BHA-syrer om du ønsker å avstå fullstendig fra salisylsyren.

Rådfør deg derfor alltid med lege før du bruker produkter som inneholder disse ingrediensene.

om dermalogica

Jeg har akkurat hørt om dermalogica. Hvor lenge har dere eksistert?

Dermalogicas historie starter allerede i 1983, da hudterapaut Jane Wurwand grunnla The International Dermal Institute - et etterutdanningsbasert opplærings- og forskningsanlegg, skapt for å sørge for optimal profesjonalitet og resultater i en industri som hadde blitt helt besatt av velvære og tomme skjønnhets- og mirakelpåstander. IDI har nå 37 utdanningssentere i USA, Storbrittania, Irland, Canada, Tyskland, Australia og New Zealand som utdanner over 75.000 hudterapauter årlig. IDI er fortsatt forskningsinstituttet til dermalogica, et kritisk komponent i vår produktutvikling, produkttesting og utdanningspensum.

Jane grunnla deretter dermalogica i 198, for å skape en ny generasjon med hudpleie - resultatorientert, no-nonsense produkter som hudterapauter etterspurte. Produktene ble sett på som banebrytende fra dag én - ikke bare på grunn av ingrediensene som ble brukt i produktene, men også på grunn av de vanlige ingrediensene som uteble. Fra starten og frem til i dag har dermalogica unngått billige kjemikaljer som mineralolje, lanolin, S.D. Alkohol, kunstif parfyme og kunstige fargestoffer - og emballasjen vår har alltid vært enkel og bærekraftig.

Tester Dermalogica på dyr?

Vi tester aldri våre produkter på dyr. Vi tester heller på frivillige personer via dermalogicas egne hudpleieklinikker.

Hvor blir Dermalogica-produktene laget?

Vi er stolte av å kunne produsere alle våre produkter i Sør-California. Ved å ha våre produksjonsfasiliteter tett på hovedkvarteret vårt har vi mulighet til å opprettholde en høy standard, og støtte den lokale økonomien. Vi sender varer fra Sør-California til over 80 land i hele verden.

for forhandlere

Hvordan blir jeg en autorisert dermalogica-forhandler?

Ta kontakt med vår kundeservice, eller fyll ut forhandlerskjema.

Vi gleder oss til å høre fra deg og vi er spente på å se hva vi kan få til sammen!

Du finner mer informasjon her

Hvordan blir jeg dermalogica ekspert?

For å bli dermalogica ekspert må du ta ekspertprogrammet vårt hos Skintific. Du må være autorisert dermalogica-forhandler for å kunne ta ekspert-kurset, og du må ha hatt grunnleggende innføring i dermalogicas produkter med forkurset dermalogica DNA.

Du finner med informasjon her

Kontakt oss

Fant du ikke svaret på det du lurte på? Bruk chat-funksjonen eller klikk her: