dermalogica norge

experter

expertprogrammet

Expertprogrammet er det høyeste nivået i Dermalogicas globale etterutdanningsprogram. Programmet er delt i tre nivåer og sikrer de best trente Dermalogicaterapeutene i verden. Hos våre expertterapeuter vil du alltid være sikker på å få foreskrevet de riktige produktene og behandlingene til din hud.

Hva er en expertterapeut?

Expertprogrammet er det høyeste nivået i Dermalogicas globale etterutdanningsprogram og sikrer deg behandling og veiledning fra noen av de best trente Dermalogicaterapeutene i verden. I over 30 år har Dermalogica fokusert på å heve hudterapeutenes kompetanse og vårt Expertprogram er det mest omfattende etterutdanningsprogrammet i bransjen.
Du er sikret riktig veiledning av produkter og behandlinger for optimale resultater på huden.
Kombinasjonen av dyktige hudterapeuter og unik kunnskap om Dermalogica, gir synlige resultater på enhver hudtilstand som aldring, utbrudd, sensitivitet eller pigmentering med mer.

I Norge finner du om lag 70 expertterapeuter ansatt i rundt 40 hudpleieklinikker landet rundt.
Dermalogicas Expertterapeuter følges tett opp og har kontinuerlige krav til kompetanseheving og nivå for å sikre deg den beste opplevelsen og de mest effektive resultatene for din hud.

Hvorfor velge en expertterapeut
  • Personlig veiledning
  • Unik ekspertise
  • Eksklusive behandlinger
  • Reelle resultater

Expertterapeutene tilbyr deg som kunde den beste og mest profesjonelle Dermalogica opplevelsen på markedet.
Ved å velge en expertterapeut får du en personlig og unik tilnærming for å behandle din huds behov. Dette betyr at du oppnår bedre resultater raskere, og at du sikrer en sunn hud.

Opplev forskjellen og finn din Expertterapeut i menyen under