dermalogica pro

aktive behandlinger tilpasset din hud

Vi tilpasser alle våre behandlinger til dine unike hudutfordringer, slik at du får resultatene du drømmer om. Under en Dermalogica-behandling bruker vi avanserte maskiner, aktive produkter og teknikker som gir synlige resultater.

signatur

30/60 minutter

En skreddersydd behandling som tar i bruk det nyeste innen aktive ingredienser, behandlingsteknikker og teknologi. Vi jobber med dine unike hudpleiebehov slik at du får best mulige resultater.

pigmentering

30/60 minutter

Få en jevnere hudtone og umiddelbar glød med våre mest avanserte verktøy og aktive ingredienser som stabilt C-vitamin og niacinamid.

Les mer her

akne

30/60 minutter

Klarner tilstopninger, roer ned betente kviser og reduserer merker etter utbrudd ved
hjelp av aktive ingredienser og profesjonelle teknikker.

aldring

30/60 minutter

Dyptvirkende behandling med fokus på ansikt, hals og bryst. Fukter, jevner og virker oppstrammende. Den unike behandlingen kombinerer oppstrammende dypvevsmassasje med aktive og effektive produkter for jevnere hud.

Les mer her

sensitivitet

30/60 minutter

Lindrende behandling for sensitiv hud og hudtilstander som eksem, rosacea, psoriasis, atopisk eksem, rødhet og tørr hud. Behandlingen fukter, balanserer og gjenoppretter hudbarrieren. Få alle fordelene ved en avansert behandling uten å irritere huden. 

kjemisk peeling

30/60 minutter

En høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling med avanserte teknikker som jobber målrettet med hudens stadig skiftende behov og utfordringer som aldringstegn, hyperpigmentering og akne. 

Les mer her

microneedling/nanoneedling

60 minutter

En kollagenstimulerende behandling som behandler aldringstegn, slapp hud, pigmentering, akne-arr, store porer og ujevn hudstruktur.