Til toppen

Få festgløden med Dermalogica


Begynn tidlig, og oppsøk en Dermalogica-forhandler for en FaceMapping hudanalyse eller en signaturbehandling et par uker før du skal på fest. En Dermalogica-hudterapeut kan skreddersy en hjemmerutine for deg slik at den blir helt riktig for akkurat din hud. Dette er det beste grunnlaget for en sunn og glødende hud! Finn din nærmeste Dermalogica-forhandler her.

 

Steg en: Dobbeltrens! Renser du bare èn gang med en vannbasert rens? Da får du ikke bort alt av smuss, talg, forurensning og sminke! Med et vanlig renseprodukt vil rester bli liggende på huden og tette porene dine, for ikke å snakke om at det forhindrer produktene du påfører etterpå fra å gjøre jobben sin. Løsningen er enkel: Bruk vår PreCleanse Oil ellePreCleanse Balm for å løse opp sminke, talg, smuss og produktrester fra huden din. Deretter bruker du en av våre renseprodukter, for eksempel Special Cleansing Gel, for å fjerne restene. Resultatet er en skinnende ren hud – klar til å ta i mot masker og kremer med optimalt resultat.

 

Steg to: Eksfolier! Etter en god rens av huden, vil en grundig eksfoliering fjerne døde hudceller og gi en fornyet glød til huden. Om vinteren ligger det ekstra forurensning i luften, noe du kan både fjerne og beskytte deg mot meDaily Superfoliant! Og du - en godt eksfoliert hud er også det beste underlaget for en jevn og holdbar makeup!

 

Steg tre: Maske! Multivitamin Power Recovery Masque er en vidunderkur som gjør huden festklar.  Denne kraftfulle vitaminmasken med antioksidanter stimulerer cellefornyelsen og øker elastisiteten i huden.  Den gjør huden glødende og myk, og du kan til og med sove med den for intens næring. Med synlig effekt på aldringstegn, gusten og tørr hud, er dette helte-produktet ideelt for alle som vil gi huden en oppløftende boost rett før festen.

 

Steg fire: Årets glødende nyhet, nemlig Phyto Replenish Oil. Denne deilige ansiktsoljen inneholder essensielle oljer, antioksidanter og andre beskyttende ingredienser i hver dråpe. Ikke bare det – den lukter også helt fantastisk. Bland den gjerne også inn i din foundation for ekstra glød!

 

Steg fem: Ikke glem øyne og lepper! 2017 brakte med seg to superhelter for de mer sarte partiene i ansiktet, som øyepartiet og området på og rundt leppene. Stress Positive Eye Lift er en øyemaske som både lysner mørke ringer, reduserer hovenhet og gir energi til øyepartiet. Med denne får du et våkent blikk, og kan senke skuldrene i julestria. Gjør også leppene klare for et lag med farge med Nightly Lip Treatment, et fantastisk produkt som både fukter og reparerer aldringstegn!

 

Steg seks: Prime time! Hydrablur Primer gir et jevnt og matt underlag for din makeup, samtidig som den fukter huden og gjør at makeupen sitter hele kvelden igjennom!

 

Sett prikken over i-en med et lett lag med mineralmakeup. Vi anbefaler jane iredale – makeup som er bra for huden og som gir et fantastisk resultat!