Nå som høsten er her vil huden din bli påvirket av faktorer som kaldere temperatur og endrede miljøforhold. Bytt til en hudpleierutine med nærende og fuktighetsgivende produkter for å få en sunn og frisk hud utover høsten.

ta vare på huden din i høst

hva skjer med huden min om høsten?

Overgangen fra sommer til høst medfører flere endringer i miljøet som kan påvirke huden din på ulike måter. En av de mest betydningsfulle endringene er at luftfuktigheten synker når temperaturen ute blir kjøligere. Dette kan føre til at huden blir tørrere og mer dehydrert. Kjøligere temperaturer kan også føre til økt sensitivitet og rødhet, og mangel på fukt kan få huden til å se mindre glødende ut. Noen opplever også mer utbrudd og kviser. Selv om solens intensitet avtar om høsten, er fremdeles UV-strålene tilstede og kan potensielt skade huden.

hvordan forbereder jeg huden for høsten?

Når du skal forberede huden din for høsten så involverer det å gjøre noen endringer i hudpleierutinen din. Huden din har nå endrede behov og du bør bruke produkter med fuktighetsgivende ingredienser som forsegler fuktigheten i stedet for å fjerne den.

Steg 1

Start rutinen din med å dobbeltrense og peele huden for en strålende hudtone. Begynn med Precleanse for å effektivt fjerne sminke og smuss, og for å forberede huden på neste produkt. Deretter kan du kombinere Daily Microfoliant med Special Cleansing Gel som både vil rense og peele huden.

Steg 2

Mange av våre tonere inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hyaluronsyre og botaniske ekstrakter. Når temperaturen blir kaldere og luftfuktigheten synker kan en toner gi et ekstra fuktighetslag på huden. Bruk Hyaluronic Ceramide Mist før du tar på serum og fuktighetskrem slik at huden absorberer produktene mer effektivt.

Steg 3

Når huden er renset, peelet og påført toner kan du påføre Circular Hydration Serum. Dette serumet inneholder hyaluronsyre og fukter på dypet i huden og gir en strålende hud. Serumet låser også inne fuktigheten og forhindrer uttørking. Den kan brukes av alle hudtyper og tetter ikke porer.

Steg 4

Neste steg er å påføre fuktighetskrem. Intensive Moisture Balance inneholder ingredienser som hyaluronsyre og Aloe Vera som gir dyp og langvarig fuktighet til huden, noe som er spesielt viktig på høsten.

Steg 5

Det er også viktig å bruke solfaktor om høsten slik at huden er beskyttet mot skadelige UV-stråler. Det siste steget i hudpleierutinen bør derfor være å påføre Prisma Protect SPF30 som sørger for at huden holdes gjennomfuktet hele dagen samtidig som den beskytter mot UV-stråler, frie radikaler og forurensning.

Thea Solli