Noe av det viktigste du gjør for huden din er å beskytte den mot skadelige solstråler, men visste du at det finnes ulike typer solkrem til de ulike hudtypene? Enten du trenger fukt, matt finish eller en lindrende solkrem har Dermalogica solkremer som passer til din hud og ditt behov.

Motvirker aldring samtidig som den beskytter huden

Dynamic Skin Recovery SPF50 er den ultimate anti-age fuktighetskremen. Solstråler er den største årsaken til hudaldring og denne fuktighetskremen beskytter huden din mot solen samtidig som den tilfører fukt, næring og peptider som jobber mot rynker og fine linjer.

Sensitiv hud?

Invisible Physical Defense SPF30 er en lett solkrem med fysisk filter som gir høy solbeskyttelse samtidig som den ikke irriterer huden ved at den legger seg som et usynlig slør på huden. Et bioaktivt kompleks virker lindrende på huden og bidrar til å redusere skader fra UV-stråler, inkludert rødhet og tørrhet. Solkremen passer til alle hudtyper, særlig sensitiv hud.

Glød og primer-effekt

Porescreen SPF40 er en multifunksjonell solkrem som glatter ut linjer, reduserer synligheten av porer og ujevnheter i huden. Formelen gir huden en primer-effekt med feilfri finish som er et perfekt underlag før sminke. Solkremen gir høy beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

Daglig fuktighetskrem og beskyttelse mot hyperpigmentering

Powerbright Moisturizer SPF50 er en daglig fuktighetskrem som beskytter huden mot den største årsaken til både aldringstegn i huden og hyperpigmentering: nemlig solen. Den reduserer i tillegg eksisterende pigmentering og gir fukt og pleie til huden. 

Kviser eller blank hud?

Mange opplever at solkremer øker dannelsen av kviser eller gjør huden blank. Oil Free Matte SPF30 er utviklet for å møte nettopp dette behovet. Denne solkremen er lett å påføre, absorberer overflødig talg og gir en matt finish og god beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Den bidrar i tillegg til å forebygge hudaldring.

Sport, aktivitet eller vannlek i solen?

Protection Sport SPF50 er ekstra vannresistent i opptil 80 minutter, er lett å påføre og kan brukes både i ansiktet og på kroppen. Perfekt til sportslige aktiviteter eller vannlek i solen. Den lette formelen bidrar til å motvirke fuktighetstap ved soleksponering.

Fukt, glød og beskyttelse!

Prisma Protect SPF30 kan ses på som solkremen som gjør alt: den fukter huden, beskytter mot forurensning og ikke minst mot skadelige solstråler. I tillegg inneholder den aktive ingredienser som gjør at huden din gløder litt ekstra. Perfekt å bruke under sminke for å preppe huden som en primer, og en favoritt for å opprettholde en god, daglig hudhelse.

Primer, solbeskyttelse og behandling av hudaldring

SkinPerfect primer SPF30 glatter ut fine linjer, lysner hudtonen og gir det beste utgangspunktet for en jevn makeup. Fysisk solbeskyttelse som passer alle hudtyper, også den sensitive. Inneholder perlepulver og naturlige mineraler som gir en synlig glød og et hint av farge.

Blank og ung hud?

Clearing Defense SPF30 er en mattende fuktighetskrem til ung hud som lett får kviser. Den ahr en ultralett konsistens som holder huden matt hele dagen uten å tette porene. Bredspektret solfaktor gir beskyttelse mot solskader og mørke flekker.

Clearing Defense SPF30
Thea Solli