hva er dobbeltrensing?

Å dobbeltrense vil si at man renser huden to ganger, først med en oljebasert rens, deretter med en vannbasert rens, gelrens eller kremrens. Dette fjerner blant annet smuss, sminke, solkremer og overflødig olje. Prosessen med dobbeltrens gir ditt neste renseprodukt muligheten til å trekke dypere inn i huden og klargjør huden for absorbering av aktive ingredienser.

hvorfor trenger du å dobbeltrense

Våre undersøkelser viser at vi bruker rundt 20 sekunder på rense ansiktet med ansiktsrenser eller sminkeservietter. Dette er ikke nok til å fjerne alt som fester seg i ansiktet i løpet av en dag, spesielt hvis man bruker sminke eller bor i områder med mye forurensning. Hvis du renser ansiktet kun med én rens risikerer du at overflødig talg og olje, sminke og forurensning blir liggende igjen på huden og forhindrer effektiviteten til de neste hudpleieproduktene du påfører. 

Å rense to ganger med samme renseprodukt gir heller ikke nødvendigvis en god nok rens av huden, og det er derfor Dermalogica har utviklet teknikken med dobbeltrens.

fordelen med oljebasert precleanse

Dermalogica sine oljebaserte PreCleanse er første steg i en dobbeltrens og er utviklet for å bryte ned og løse opp olje for en dypere rengjøring. Oljebaserte renser passer for alle hudtyper og smelter raskt gjennom sminke, solkrem og forurensning, noe som etterlater huden renere sammenlignet med vannbaserte renser og sminkeservietter. De hjelper også til med å styrke hudbarrieren, myker opp huden og lar de målrettede ingrediensene i din neste rens og andre hudpleieprodukter i din rutine jobbe mer effektivt for å gi deg de resultatene du ønsker.

hvordan du dobbeltrenser

steg 1:

Med tørre hender påfører du vår originale PreCleanse eller Micellar Prebiotic PreCleanse over tørt ansikt og øyne for å tiltrekke og bryte ned overflødig olje og smuss, og samtidig fjerne sminke. Deretter fukter du hendene og fortsetter å massere ansiktet til rensen får en lett melkeaktig konsistens. Skyll av med lunkent vann.

steg 2:

Vask ansiktet med din foretrukne rens fra Dermalogica for å fjerne gjenværende urenheter og for å behandle din underliggende hudtilstand. Resultatet blir en grundig og dyp rens av ansiktet som gir deg daglig sunn hud.

Se alle våre renseprodukter her

Thea Solli