Biolumin-C hudpleieserie

Du vet sikkert allerede at vitamin C er viktig for kroppens helse og velvære. Men visste du at dette vitaminet også har kraftige, hudpleiende egenskaper? Lokalt påført vitamin C er en av de mest aktive antioksidantene vi har – og den lever opp til forventningene. Vitamin C takler effektivt hovedårsakene til for tidlig aldring, for å gi deg lysere og strammere hud. Hva kan en daglig dose med vitamin C gjøre for huden din?

lysne
Over tid vil naturlig aldring og påvirkning fra miljøet forårsake strukturelle
endringer i huden, noe som fører til ujevn pigmentering. Både “aldringsflekker”
forårsaket av solskader, post-inflammatorisk hyperpigmentering og mørke flekker
bekjempes med vitamin C. Vitaminet stopper de biokjemiske reaksjonene som
forårsaker ujevn pigmentering for å lysne huden effektivt.

stramme opp
En annen stor fordel med vitamin C er at det fornyer hudens overflate. Dette booster produksjonen av stoffer som holder huden stram, noe som bidrar til å redusere fine linjer og rynker.

beskytte
Her viser antioksidantene i vitamin C virkelig hva de er gode for. Vitamin C bidrar til å motvirke effekten av oksidativt stress og frie radikaler ved å nøytralisere skadelige molekyler. Men – og her blir det virkelig interessant – nyere forskning viser også at vitamin C faktisk styrker hudens naturlige forsvarssystem, og hjelper det å beskytte seg selv mot oksidativt stress.

Det er bare ett problem. For at lokalt vitamin C faktisk skal kunne lysne, stramme opp og beskytte huden, må den nå frem dit den skal – og mange formulaer inneholder ustabile ingredienser som mister effekten selv før de kommer i kontakt med huden. For å være sikker på at du får mest mulig ut av ditt C-vitamin serum, velg ett med stabile ingredienser som kommer til dit huden trenger det mest.

Din nye favoritt? Superstabile og biotilgjengelige BioLumin-C Serum! Dermalogicas nye vitamin c-bombe oppfyller alle kravene til et høy-effektivt serum og sikrer deg langvarig effekt i de dypere hudlagene. I tillegg leverer den tre ganger mer vitamin c ned i huden enn ledende konkurrenter. Gled deg til en glødende hud som stråler!

Se alle produktene fra BioLumin-C her.

Jofrid Nyka Krohn