clarifying body spray

Kviser på kroppen kan dukke opp hvor som helst der du har porer, for eksempel i ansiktet, nakken og på ryggen. Kviser kan ofte være et problem hos personer med naturlig fet eller akneutsatt hud, men de kan også oppstå som følge av bruk av hudpleieprodukter som tetter porene. Her er 6 enkle tips som kan hjelpe deg med å kontrollere og forebygge kviser på kroppen:

1. Bruk naturlige stoffer

Unngå å bruke klær som klør, irriterer eller strammer, og velg heller pustende materialer som for eksempel bomull. Dette hjelper til med å holde huden fri for tilstoppinger forårsaket av innesperret svette, døde hudceller, overflødig olje og bakterier. Spesielt under trening kan det være lurt å bruke materialer som er spesielt utviklet for å trekke fuktigheten bort fra huden.

2. Dusj etter at du har svettet

Å la svette bli liggende på kroppen skaper et miljø som er gunstige for kviser. Dersom du ikke har mulighet til å dusje med en gang bør du påføre et produkt som inneholder salisylsyre, for eksempel Clarifying Body Spray. Denne praktiske sprayen hjelper til med å rense huden, fjerner overflødig olje og tilstoppede porer, og bekjemper utbrudd. Sprayen gjør det også enkelt å komme til på de stedene på kroppen det kan være vanskelig å nå.

 3. Peel huden

Hud som er utsatt for kviser har en tendens til å kvitte seg med flere hudceller, noe som kan tette porene og forårsake kviser dersom de ikke fjernes. Bruk en skånsom peelende rens, for eksempel Breakout Clearing Foaming Wash minst én eller to ganger i uken for å hjelpe til med å forebygge kviser og utbrudd. Unngå fysiske peelinger som inneholder frø, nøtter eller skall ettersom de kan skape små riper i huden.

 4. Bruk fuktighetskrem

Huden fukter seg naturlig med talg (olje), men hvis kroppens fuktighetsnivå er i ubalanse kan huden begynne å produsere mer olje for å kompensere fuktighetstapet. Bruk en lett fuktighetskrem som er ikke-komedogen (ikke tetter porene) daglig for å forebygge dette, for eksempel Cooling Aqua Jelly

5. Rengjør mobilen din daglig

Mobilen din inneholder flere bakterier enn du tror! Selv om du ikke holder den mot ansiktet ditt, berører du den med fingrene som deretter kommer i kontakt med ansiktet ditt og sprer bakteriene som kan forårsake kviser. Rengjør mobilen daglig med en antibakteriell våtserviett.

6. Skift sengetøyet ditt regelmessig

Sengetøy kan samle olje, hudceller, bakterier, forurensning og svette - alt dette kan bidra til kviser. Vask og bytt sengetøy én til to ganger i uken for å hjelpe til med å redusere tilstoppinger. Unngå å bruke vaskemidler som inneholder ingredienser som kan irritere huden og tette porer.