Huden under øynene er den mest sarte på hele kroppen. Dette er hvordan du beskytter den. 

Huden rundt øynene er den sarteste på hele kroppen! I tillegg dras den i alle retninger hver gang vi blunker, smiler eller rynker brynene. Ved å få i seg nok vann og bruke hudpleie som er rik på antioksidanter kan du holde huden rundt øynene på sitt sunneste!

Det er utrolig mye som skjer med huden rundt øynene våre hver dag, hvert minutt og hvert millisekund. Øyepartiet er under konstant press fra alle muskler og bevegelser, samtidig som det er sart og utsatt for rynker og fine linjer. Visste du at vi beveger øynene våre over 100 000 ganger hver dag - og at hver øyebevegelse ofte skjer raskere enn et øyeblikk? 

Heldigvis finnes det et par enkle hudpleietips du kan følge i hverdagen for at huden rundt øynene dine kan både se og føle seg på sitt sunneste:  

F Å  N O K  S Ø V N

1 av 3 voksne får ikke nok søvn - noe som bidrar til trøtte øyne og mørke ringer. Får du ikke sove? Prøv å kutte ned på skjermtiden før du legger deg, eller å bruke essensielle, søvnfremkallende oljer i din kveldsrutine.

G I  E N  B O O S T  M E D 
A N T I O K S I D A N T E R

Antioksidanter er alfa og omega for å forebygge hudaldring. Velg en øyekrem med C-vitamin som gir øynene en lysnende boost. BioLumin-C Eye Serum er høyaktiv, men skånsom mot det sarte øyepartiet. 

N Ø K K E L E N  E R  F U K T

Alle øyebehandlingene fra Dermalogica gir daglig fukt for å holde huden rundt øynene dine sunn og glødende. Husk også å drikke nok vann for å hjelpe huden din med å holde seg sunn og fuktet! 

I K K E  G L E M  S O L K R E M E N

Beskytt den sarte huden rundt øynene mot miljøskader med en solkrem som ikke irriterer øynene. Og bruk gjerne solbriller!  

V Æ R  F O R S I K T I G

Unngå å gni for mye på øyepartiet! Siden huden er så sart kan irritasjon og friksjon trigge negative reaksjoner i huden. Klapp heller øyekremen din lett inn med ringfingeren, og påfør fra ytterst til innerst for å unngå å strekke huden. 

Jofrid Nyka Krohn