Til toppen

3  G R U N N E R  T I L  A T  H U D E N  D I N  E L S K E R  C - V I T A M I N

Lysner, strammer opp og beskytter - og hjelper huden din å beskytte seg selv! 

C-vitamin er en av de mest potente antioksidantene vi har. Likevel finnes det mange produkter som inneholder ustabile former for C-vitamin som ikke virker på huden! Begge BioLumin-C-produktene fra Dermalogica inneholder ingredienser som holder på de gode egenskapene - og dermed gir maks uttelling. 

Du har sikkert hørt alt om hvor bra C-vitamin er for å holde helsa på topp, men visste du at dette vitaminet også gjør underverker for huden din? I hudpleien er C-vitamin en av de mest potente antioksidantene vi har - og den lever alltid opp til forventningene! Gang på gang beskyttes huden mot for tidlig aldring og ender opp lysere, strammere og mer glødende enn noensinne!

La oss se litt nærmere på disse funksjonene. Dette er hva C-vitamin kan gjøre for huden din:

L Y S N E

Over tid vil ulike faktorer både fra inne i kroppen og miljøet utenfor påvirke huden så mye at pigmenteringen blir ujevn og det dukker opp flekker på huden. Disse kan dukke opp både etter for mye sol, eller sterk irritasjon i huden - uansett får du bukt med dem med C-vitamin! Dette vil både reparere og stoppe prosessen før den får startet. 

S T R A M M E  O P P

Fantastiske fordel nummer to er hva C-vitamin gjør for hudstrukturen din. Ved å booste hudens egen produksjon av stoffer som styrker huden reduserer C-vitamin både fine linjer og rynker!

B E S K Y T T E

Dette er hvor antioksidanten virkelig tar i ett tak for huden din. C-vitamin nøytraliserer skadelige molekyler og jobber dermed mot ytre og indre faktorer som skader huden. Og sist men absolutt ikke minst: aller siste forskning viser også at C-vitamin faktisk styrker hudens eget, naturlige forsvarssystem!
 

Med andre ord kan C-vitamin i hudpleie høres nesten for godt ut til å være sant. Og i noen tilfeller er det også det! Medaljens bakside er nemlig at C-vitamin er en så ustabil ingrediens at det er vanskelig å få den til å fungere der den skal - nemlig nede i hudlagene. Mange kremer og serum inneholder C-vitamin som oksiderer og mister sine egenskaper før de i det hele tatt treffer huden. For å være sikker på at huden din får mest mulig ut av dine C-vitaminserum, velg et med stabile ingredienser som kommer seg dit de skal. Du kan jo gjette hvilke vi velger! BioLumin-C Eye Serum og BioLumin-C Serum!