Til toppen

Ekspertprogrammet er det høyeste nivået i Dermalogicas globale etterutdanningsprogram. Programmet er delt i tre nivåer og sikrer de best trente Dermalogicaterapeutene i verden. Hos våre ekspertterapeuter vil du alltid være sikker på å få foreskrevet de riktige produktene og behandlingene til din hud. Finn din nærmeste ekspert i menyen til venstre på desktop eller øverst i venstre hjørnet på mobil.

HVA ER EN EKSPERTTERAPEUT

Ekspertprogrammet er det høyeste nivået i Dermalogicas globale etterutdanningsprogram og sikrer deg behandling og veiledning fra noen av de best trente Dermalogicaterapeutene i verden.I nesten 30 år har Dermalogica fokusert på å heve hudterapeutenes kompetanse og vårt Ekspertprogram er det mest omfattende etterutdanningsprogrammet i bransjen.
Du er sikret riktig veiledning av produkter og behandlinger for optimale resultater på huden.
Kombinasjonen av dyktige hudterapeuter og unik kunnskap om Dermalogica, gir synlige resultater på enhver hudtilstand som aldring, utbrudd, sensitivitet eller pigmentering med mer.

I Norge finner du om lag 40 ekspertterapeuter ansatt i rundt 30 hudpleieklinikker landet rundt.
Dermalogicas Ekspertterapeuter følges tett opp og har kontinuerlige krav til kompetanseheving og nivå for å sikre deg den beste opplevelsen og de mest effektive resultatene for din hud.

HVORFOR VELGE EN EKSPERTTERAPEUT?

  • Personlig veiledning
  • Unik ekspertise
  • Eksklusive behandlinger
  • Reelle resultater


Ekspertterapeutene tilbyr deg som kunde den beste og mest profesjonelle Dermalogica opplevelsen på markedet.
Terapeutene har ikke bare en omfattende utdanning innen Dermalogica, de har også eksklusiv tilgang på den kjemiske peelingen BioSurface™ Peel og segmentet PowerBright TRx ™ som er en problemløser for ujevn pigmentering.
Ved å velge en ekspertterapeut får du en personlig og unik tilnærming for å behandle din huds behov. Dette betyr at du oppnår bedre resultater raskere, og at du sikrer en sunn hud.

Opplev forskjellen og finn din Ekspertterapeut i dag!