Til toppen

Hva er fordelene ved å få veiledning fra en profesjonell hudterapeut?                                                     
En profesjonell hudterapeut kan identifisere dine utfordringer og gi deg en personlig produktanbefaling slik at du får en skreddersydd hudpleierutine.

Hva er fordelen ved å få en profesjonell hudpleiebehandling?                                                       
Alle drar nytte av regelmessige hudpleiebehandlinger. For å få en sunn og frisk hud, samt løse eksisterende hudproblemer, er det like viktig å bruke en kvalifisert hudterapeut til å jobbe med huden din som å ha en personlig trener for kroppens behov. Fordelene ved å bruke tid sammen med slike eksperter er uvurderlige, og kan ikke gjøres av deg selv hjemme.  (NB! Dette betyr ikke at hjemmerutinen ikke er viktig for å opprettholde resultatene mellom behandlingene. Dette er en nødvendighet for å kunne vedlikeholde en best mulig hudhelse).

Fokus i en profesjonell hudpleiebehandling er deg, klienten. Grunnlaget for enhver behandling er individuelt og tilpasses dine behov. En behandling bør ikke sees på som en luksus man unner seg én gang i året, eller når man vil slappe av litt, det handler om hudens helse og vitalitet. Huden din skal du ha livet ut, så det er viktig å ta vare på den. God hudhelse bør sees på som en nødvendighet på linje med å ta vare på tennene; en god daglig rutine kombinert med regelmessig konsultasjon og behandling hos en profesjonell. 

Hvor raskt kommer jeg til å begynne å se resultater etter at jeg har begynt å bruke Dermalogica-produkter?                                               
Noen ser resultater allerede første gang de bruker produkter fra Dermalogica. Huden din kommer til å kjennes myk og fuktig ut, og utstråle synlig velvære etter kort tids bruk. Hvis huden har mer spesielle og langsiktige behov i form av behandling av aldringstegn eller akne som er forårsaket av hormonelle forandringer eller solskader, vil resultatene som regel ikke være synlige med det samme. Hudhelsen vil gradvis bedres i takt med at du følger veiledningen du har fått, og den anbefalte hjemmerutinen.

Hva er de langsiktige fordelene ved å bruke Dermalogica-produkter?
Kort sagt – sunn hud. Dermalogica bruker ingredienser som er utviklet for å hjelpe huden med å bli så sunn som mulig. Og når den er det, kan en fokusere mer konsentrert på de hudproblemene du opplever fra tid til annen, fordi hudtilstanden din er i konstant forandring.

Tester Dermalogica på dyr?
Vi tester ikke våre produkter på dyr, men på frivillige personer via Dermalogicas egne hudpleieklinikker. Les mer om dyrevernalliansen her.

Hvor blir Dermalogica-produktene laget?
Vi er stolte av å kunne produsere alle våre produkter i Sør-California. Ved å ha våre produksjonsfasiliteter tett på hovedkvarteret vårt har vi mulighet til å opprettholde en høy standard, og støtte den lokale økonomien. Vi sender varer fra Sør-California til over 80 land i hele verden.