Til toppen

 

Det er vinter og huden blir lett tørr. Likevel ønsker vi oss alle en skikkelig festglød til jul og nyttår! Disse 7 stegene gjør huden sunn og strålende til fest!Renser du bare èn gang med en vannbasert rens? Da får du ikke bort alt av smuss, talg, forurensning og sminke! Med et vanlig renseprodukt vil rester bli liggende på huden og tette porene dine, for ikke å snakke om at det forhindrer produktene du påfører etterpå fra å gjøre jobben sin. Løsningen er enkel: Bruk vår PreCleanse Oil eller PreCleanse Balm for å løse opp sminke, talg, smuss og produktrester fra huden din. Deretter bruker du en av våre renseprodukter, for eksempel Special Cleansing Gel, for å fjerne restene. Resultatet er en skinnende ren hud – klar til å ta i mot masker og kremer med optimalt resultat.


Etter en god rens av huden, vil en effektiv peeling fjerne døde hudceller og gi en fornyet glød til huden. Med nyheten Rapid Reveal Peel får du en peeling med profesjonell styrke som kan brukes hjemme! Bruk produktet en gang i uken, og klin gjerne til med tre dager på rad rett før festen. Resultatene vil imponere deg, akkurat som de har imponert hudterapeuter, influencere og Dermalogica Eksperter! Og du - en godt eksfoliert hud er også det beste underlaget for en jevn og holdbar makeup 😉


Multivitamin Power Recovery Masque er en vidunderkur som gjør huden festklar. Denne kraftfulle vitaminmasken med antioksidanter stimulerer cellefornyelsen og øker elastisiteten i huden. Den gjør huden glødende og myk, og du kan til og med sove med den for intens næring. Med synlig effekt på aldringstegn, gusten og tørr hud, er dette helte-produktet ideelt for alle som vil gi huden en oppløftende boost rett før festen.


Vårt bestselgende serum BioLumin-C Serum er en sikker vinner i hudpleierutinen. Den leverer tre ganger så mye vitamin C til huden som konkurrerende serum, i tillegg til å virke oppstrammende og gi godt med fukt til huden. Bruk en halv pipette for ansiktet, og en hel dersom du ønsker å dekke både ansikt, hals og bryst.


Ikke glem øyne og lepper! Møt Dermalogicas superhelter for de mer sarte partiene i ansiktet, som øyepartiet og området på og rundt leppene. Stress Positive Eye Lift er en øyemaske som både lysner mørke ringer, reduserer hovenhet og gir energi til øyepartiet. Med denne får du et våkent blikk, og kan senke skuldrene i julestria. Gjør også leppene klare for et lag med farge med Nightly Lip Treatment, et fantastisk produkt som både fukter og reparerer aldringstegn!


SkinPerfect Primer inneholder intet mindre enn perlepulver – perfekt for fest! Med denne får du en naturlig synlig glød og et lett lag med farge, i tillegg til at sminken sitter hele kvelden. Det er bare å danse i vei!


Sett prikken over i-en med et lett lag med mineralmakeup. Vi anbefaler jane iredale – makeup som er bra for huden og som gir et fantastisk resultat!​​​​​