Til toppen

Nyhet: PreCleanse Balm


Visste du at? 

I snitt bruker vi bare 20 sekunder daglig på å rense huden med vanlig rens eller renseservietter. Det er ikke nok for å trenge gjennom lagene med overflødig talg, makeup, forurensning og skitt som bygger seg opp i løpet av dagen! Hvis du ikke fjerner dette, hindrer du aktive produkter, som foreksempel maske eller fuktighetskrem, å gjøre jobben sin. Da blir huden gusten og du ikke får de resultatene du er ute etter. NYHET!  PreCleanse Balm. Denne luksuriøse balm-til-olje konsistensen smelter vekk urenheter for en dypere rens enn du oppnår med vanlig rens.
Naturlige oljer i balmen tiltrekker seg og løser opp smuss, skitt og makeup på huden din, noe som gjør det lettere å vaske bort.

PreCleanse Balm er det første steget i Dermalogicas dobbeltrensrutine, vår eksklusive profesjonelle teknikk for å oppnå skinnende ren hud.

Slik fungerer den: 

 

 

  • Steg null: Masser PreCleanse Balm på tørr hud for å tiltrekke og løse opp lagene med overflødig talg (olje), solkrem, vannfast makeup, forurensning og produktrester. Skyll godt av.

•  Steg en: Vask ansiktet ditt med anbefalt Dermalogica-rens for å fjerne rester av PreCleanse Balm og oppnå et profesjonelt nivå av ren hud.

 

Hvis du lurer:

Q: Hva er forskjellen mellom NYE PreCleanse Balm og Dermalogicas originale PreCleanse Oil?

A: Noen ingredienser i PreCleanse Balm gjør den ideell for normal til tørr hud, mens PreCleanse er ideell for normal til fet hud.  PreCleanse Balm er også perfekt på reise eller på trening, da den har fast form. Du får også med en dobbeltsidig, myk rensevott for dypere rens.

Q: Når og hvordan bør jeg bruke PreCleanse Balm?

A: Bruk PreCleanse balm ved behov for å løse opp oljebasert smuss, solkrem, vannfast sminke og forurensning. Avslutt med din anbefalte rens fra Dermalogica.

Q: Kan PreCleanse Balm brukes på øynene for å fjerne øyesminke som sitter ekstra godt?

A: Ja. Pass på at øynene er lukket når du bruker produktet. Dersom du har vippe-extensions anbefaler vi å bruke Dermalogica Soothing Eye Make-Up Remover i stedet, som er uten olje.

Q: Kan PreCleanse Balm brukes alene eller må den alltid være en del av dobbeltrensrutinen?

A: PreCleanse Balm kan brukes alene for å løse opp smuss og sminke, forutsatt at den blir nøye tørket eller skylt av. Likevel anbefaler vi alltid å følge opp med riktig Dermalogica-rens for å sikre at spor av PreCleanse Balm og gjenværende smuss fjernes.

 

Null makeup. Null irritasjon. Null rester.

Det finnes ingenting PreCleanse Balm ikke fjerner!
•  vannfast mascara
•  foundation
•  solkrem
•  leppestift
•  makeup
• urenheter

 

Her kan du se fagsjef Ann-Kristin Stokke fortelle mer om PreCleanse balm: