Til toppen

Om Dermalogica


Dermalogica er anerkjent verden over som hudterapeutenes utvalgte produktserie. Dermalogica er et hud- og kroppspleiesystem som baserer seg på forskning og er utviklet av The International Dermal Institute. Dermalogica handler om produkter og individuell behandling som sammen gir den optimale hudhelse.

I mer enn 30 år har vi redefinert den profesjonelle delen av hudpleieindustrien. I stedet for undervisning av "skjønnhetspleie til skjønnhetseksperter," underviser vi i "hudhelse til hudterapeuter" og tilbyr den mest omfattende og spennende videreutdanningen innen faget hudpleie i verden.

Vi tror på hudhelse, ikke skjønnhet

Dermalogica ble lansert i 1986, i en tid da neon regjerte, håret var stort og skjønnhet var viktigere enn hudhelse. I en tid da det handlet mer om trendy tilbehør og at produktene var pene, enn at de var verktøy for optimal hudhelse. Dermalogica representerte da noe helt nytt ved å levere innovasjon gjennom forskning, ekte ingredienser og reelle resultater.

I dag skaper Dermalogica fortsatt stor oppmerksomhet for sine innovative produkter, behandlinger og resultatene de gir på den enkelte klient sin hud.

Vi mener profesjonell hudpleie ikke er en luksus

For oss er hudpleie en del av den daglige rutinen for helsen - som å pusse tennene! Det er derfor vi tror på den kraften profesjonelle hudterapeuter har til å endre hvordan folk verdsetter og tar vare på huden sin. Siden Jane Wurwand - profesjonell hudterapeut - grunnla Dermalogica, har vår oppgave vært å bringe respekt og suksess til den profesjonelle hudterapeuten gjennom unik etterutdanning, innovative produkter og enestående kundeservice. Vårt hovedmål, er å bidra til at stadig flere forbrukere oppsøker en profesjonell hudterapeut, slik at forbrukeren får erfare de optimale resultatene dette gir på deres hud.

Vi tror på å sette standarden

Dermalogica er førstevalget blant profesjonelle hudterapeuter over hele verden. Hittil har vi vunnet mer enn 300 utmerkelser for våre innovative produkter og behandlinger, alt forsket på og utviklet av The International Dermal Institute (IDI). Våre prisvinnende produkter, utdanning, forskning og utvikling fortsetter å sette en standard i bransjen og redefinerer hvordan folk tenker om huden sin.