Til toppen

oil free matte spf30

Lett fuktighetskrem med solfaktor som kontrollerer talgproduksjonen og holder huden matt hele dagen

Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Solkrem som føles lett på huden og holder den matt hele dagen
Oil Free Matte SPF30 er en lett fuktighetskrem med solfaktor 30 som holder huden matt og trekker raskt inn og føles behagelig på en fetere hudtype. I tillegg forebygger den både kviser og aldringstegn! 

- Oljefri, lett formel
- Absorberer overflødig olje og holder huden matt hele dagen
- Beskytter mot skader fra solen

Visste du at det er en myte at solkrem gir deg kviser? Bruk en solkrem tilpasset din hud for å unngå utbrudd og akne.

En avansert blanding av sinkglukonat, koffein, niacinamid, biotin og gjærekstrakt regulerer talgproduksjonen og lindrer irritasjon. Talgabsorberende ingredienser gir en matt finish som varer hele dagen. Bredspektret solbeskyttelse forebygger aldringstegn. 

Slik bruker du den
Påfør en ca. en teskje produkt til ansikt, hals og bryst på en nyrenset hud. Husk å påføre solfaktor på nytt hver andre time du oppholder deg i solen! 

Active Clearing fra Dermalogica
Produktene i Active Clearing er utviklet for at du skal slippe å velge mellom å behandle kviser eller rynker! De banebrytende ingrediensene lysner også mørke flekker fra tidligere utbrudd, i tillegg til å gi fukt og glød til huden.  

Usikker på hvilke produkter som passer for deg?
Profesjonell veiledning anbefales. Oppsøk en profesjonell Dermalogica hudterapeut for å få en hudanalyse og produkter tilpasset din hud. Finn din Dermalogica-forhandler her!