Stress Positive Eye Lift


Øyekremen Stress Positive Eye Lift er utviklet spesielt med tanke på en stresset hverdag! Den inneholder aktive ingredi­enser som ekstrakt fra vill indigofrø, sjøvannekstrakt, arktiske alger og fermentert gjær for å hjelpe øyne preget av stress.

 

Daily Superfoliant


Dermalogica lanserer ditt første forsvar mot forurensning – Daily Superfoliant!
Daily Superfoliant er et høy-aktivt, eksfolierende pulver som beskytter huden mot forurensing. Aktivert kull fjerner giftstoffer som befinner seg dypt i porene, mens rød alge og vitamin B3 gir antioksidant beskyttelse og bekjemper aldringstegn. Den eksfolierer hudoverflaten og gir ultramyk og glatt i hud, samtidig som den stimulerer cellefornying.

 

Daily Cleansing Shampo og Daily Conditioning Rinse


Nå har vår sjampo og balsam blitt enda bedre, og gjør det enkelt for deg å få sunt hår og hodebunn!
Med oppfriskende duft og forsterket fokus på varme- og solbeskyttelse, er Daily Cleansing Shampoo og Daily Conditioning Rinse et must i enhver dusj.
Daily Cleansing Shampoo er en sulfatfri og pleiende sjampo. Arganolje som er rik på antioksidanter og fettsyrer, beskytter håret mot varmebehandling og solskader og gjør håret mykt. Ultralett avokadoolje gir næring til hår og hodebunn og forhindrer slitasje, og kokosnøttolje styrker og pleier. Daily Conditioning Rinse gjør håret mykt og glansfullt. Panthenol (Pro-Vitamin B5) gjenoppretter hårets styrke og glans. Håret blir mykt og lett å gre, uten å gjøre det tungt. Begge produktene er milde nok for daglig bruk, og gir deg sunt, skinnende hår.

 

Phyto Replenish Oil


Phyto Replenish Oil har raskt blitt en favoritt blant hudpleieentusiaster og makeupartister verden rundt. Denne ultralette oljen styrker, fukter og beskytter huden, og gir deg en frisk glød hele dagen. Phyto Replenish Oil gjenoppbygger hudens barriere, beskytter mot forurensning, glatter ut fine linjer og holder huden gjennomfuktet hele dagen. Oljen består av plantebaserte, aktive ingredienser, og kan brukes daglig for en sunn og strålende glød. 

 

DAILY CLEANSING SHAMPOO

Pleiende, sulfatfri sjampo til daglig bruk. Styrker håret og beskytter det mot varmebehandling. Renser hodebunnen og gjør håret silkemykt, blankt og lett.

DAILY CONDITIONING RINSE

Gjenoppbyggende balsam som pleier håret og etterlater det silkemykt og glansfullt

daily superfoliant

Høyaktiv eksfoliant som fjerner forurensing fra huden og beskytter mot miljøpåvirkning som gir for tidlig hudaldring

phyto replenish oil

Fjærlett ansiktsolje som raskt absorberes for å styrke hudbarrieren.

stress positive eye lift

Høyeffektiv øyemaske som umiddelbart reduserer tegn på stress rundt øynene