Til toppen

 

Rapid Reveal Peel


Alle ønsker seg myk, glatt og glødende hud – men i det vi blir eldre blir denne drømmen stadig vanskeligere å nå. I ung alder jobber huden vår effektivt. Den produserer raskt nye celler for å reparere skader fra miljø og livsstil, samtidig som gamle celler skaller lett av. Når vi blir eldre går denne prosessen saktere, noe som resulterer i gusten hud, fine linjer, rynker og ujevn hudtone.

Rapid Reveal Peel er et unikt verktøy for å viske vekk disse tegnene på aldring. Denne peelingen sparker i gang hudfornyelsen for å gi deg en umiddelbar glød, ved å raskt og effektivt fjerne døde hudceller.

Og det beste av alt er – det er ingen nedetid som rødhet, flass eller stramhet for huden!

Slik fungerer det:

Huden er satt sammen av mange små celler som henger sammen i bindinger som kalles desmosomer. Rapid Reveal Peel løsner disse bindingene hos de øverste hudcellene som er på vei til å skalle av, og fremskynder dermed fornyelsesprosessen i huden!

Med RAPID REVEAL PEEL:

 

1. Vri applikatorpluggen for å åpne tuben, og fordel produktet i hendene.

2. Massér lett over ansikt, hals og bryst i sirkelbevegelser med fingertuppene. La produktet virke på huden i 3-7 minutter, avhengig av hvor sensitiv huden din er. Her kan det være du opplever litt prikking og/eller varme i huden, det er helt normalt!

3. Rens godt med kaldt vann eller tørk av produktet med et kjølig, fuktet håndkle. Bruk gjerne Rapid Reveal Peel om kvelden, da får huden god tid til å pleie og reparere seg selv uten å bli utsatt for sol- og miljøskader.

Her kan du kjøpe Rapid Reveal Peel:

Akershus

​Aust-Agder

​Buskerud

​Finnmark

  • Afrodite Beautysalong og parfymeri AS
  • Alise Alta AS

​Hedmark

​Hordaland

​Møre og Romsdal

​Nord-Trøndelag

​Oppland

​Oslo

​Rogaland

​Sør-Trøndelag

​Troms

​Vest-Agder

​Vestfold

​Østfold