Til toppen

 

Er det èn ting julen handler om, så er det å bruke tid sammen med dem man er glad i og skape gode minner som løfter humøret. Som et profesjonellt hudpleiemerke jobber vi for å oppnå dette gjennom mellommenneskelige møter og opplevelser. Og nettopp derfor finner vi gatekunstneren Kelsey Montague så inspirerende. Hennes unike og interaktive veggmalerier er laget for å viske ut grensen mellom kunst og det sosiale hverdagslivet. For oss går denne filosofien hånd i hånd med det julen representerer – å dele unike opplevelser med dem du er glad i.

Årets julegavekolleksjon fra Dermalogica er akkurat som kakene – sju slag! De syv ulike kitene har noe for alle, og kommer i ulike prisklasser. Her finner du en god blanding av bestselgende helteprodukter og nye innovasjoner, både i reisestørrelser og full-size. Hver gave er også prydet med unike illustrasjoner fra Kelsey Montagues veggmalerier – designet for å inspirere til  samhold og opplevelser i julehøytiden.

 

be radiant

Super-duo som lysner og strammer opp huden. Opplev resultater på profesjonelt nivå!

the ultimate cleanse & glow trio

En trio av bestselgende helter som renser, eksfolierer og lysner. Gir huden en frisk glød!

get glowing

Alt du trenger for det ultimate grunnlaget for sunn og frisk hud: dobbelrens.

brighten & defend

Vårt bestselgende serum og vår bestselgende fuktighetskrem møtes i en gavepakke som bådebeskytter huden og gir den spenst og glød.

night-out skin fix

Julegavekit med regenererende, avslappende nattbehandlinger - perfekte etter en sen og fuktig kveld.