Til toppen

 

 

For at hudpleien din skal fungere optimalt er noe av det viktigste du kan gjøre å rense huden godt først. For å bli kvitt både oljeløselig og vannløselig skitt og smuss – både det som legger seg på huden i løpet av dagen OG avfallstoffene huden selv skiller ut – er hemmeligheten å dobbeltrense!

 

 


Rens alltid to ganger – altså først med en oljeløselig rens, deretter med en vannløselig en som gjerne skummer og gir deg følelsen av en skikkelig ansiktsvask!

Begynn med PreCleanse eller PreCleanse Balm som løser opp det ytterste laget med smuss og sminke som ligger på huden. Disse masseres inn i tørr hud og emulgeres opp med vann!

Fortsett med rens nummer to. Her er det viktig at du bruker en rens som passer til nettopp din hud! Alles hud har ulike behov, og det er viktig å ta hensyn til dem, også i rensesteget. Er du sensitiv trenger du kanskje UltraCalming Cleanser? Er huden din blank og oljete vil huden din kanskje like Dermal Clay Cleanser? Har du aldringstegn du vil få bukt med vil kanskje Skin Resurfacing Cleanser som også eksfolierer lett være trikset? Skyll godt av!

 


En god rens sikrer ikke bare at de aktive kremene og serumene dine finner veien dit de skal i huden. Den fjerner også alle de skadelige stoffene som samler seg opp på huden din i løpet av dagen, som forårsaker ulike problemer i huden! Disse kan nemlig både tette porene, føre til aldring og irritere sensitiv hud:

- Sminke

- Forurensning

- Solkrem

- Støvpartikler

- Talg

- Svette

 

Kjøp din Dermalogica-rens, samtidig som du finner ut hvilke produkter nettopp DIN hud! Be om en FaceMapping hudanalyse hos din nærmeste forhandler. Her vil en profesjonell hudterapeut se og ta på huden din for å finne ut hvilke behov den har. Dette er nøkkelen til en hudpleierutine som gir resultater!

Happy Cleansing!