Til toppen

 

Få en hudpleierutine til din hudutfordring

 

 

Slik setter du sammen riktig hudpleierutine for en av de fire hudutfordringene Smart Response Serum jobber med: lindring, oppstramming, lysning og fuktighet. 


Hvem vil vel ikke ha en nydelig, sunn glød i huden? Spørsmålet er bare – hvordan oppnår man det? Uansett hvilken hudtype eller hudutfordring er Dermalogica her for å hjelpe til med nettopp dette.  Det er viktig å merke seg at veien til sunn hud ofte går gjennom å oppdatere sin hudpleierutine etter både hudens og sesongenes endringer!


Les videre for å finne ut hvordan du kan sette sammen en hudpleierutine til nettopp din hudutfordring. 


Fire steg alle hudpleierutiner trenger:

 

  1. Rens huden. Her anbefaler vi faktisk å dobbeltrense – først med en oljebasert rens, deretter med en vannbasert rens
  2. Frisk opp huden med en toner eller fuktighetsspray
  3. Gi huden det den trenger – når den trenger det med et avansert serum. Smart Response Serum bruker revolusjonerende smart teknologi med en kombinasjon av fire målrettede, aktive ingredienser for å gi huden det den trenger, når og hvor den trenger det. Vi anbefaler dette serumet for alle fire hudutfordringer under, fordi det: 
  • Responderer på signaler om dehydrering i huden, og hjelper huden å opprettholde optimalt fuktighetsnivå
  • Lysner og  bidrar til å redusere synligheten av mørke flekker
  •  Bidrar til å beskytte stresset hud mot skader utenfra, i tillegg til å lindre og redusere rødhet i huden
  •  Jevner og strammer opp huden med synlige resultater, ved å respondere på de første tegnene på hudaldring

       4. Beskytt med solfaktor – hver dag! 

Lindrende hudpleierutine


Rens: 
Begynn med PreCleanse, en dyptrensende olje som smelter makeup og smuss fra huden. Fortsett med UltraCalming Cleanser, en skånsom rensegel for sensitiv hud – den pH-balanserte formelen roer ned og virker kjølende på sensitiv hud. 

Toner:
UltraCalming Mist er en forfriskende, lett ansiktsspray med ingredienser som havre, planteekstrakter og aloe vera som lindrer huden og styrker den naturlige fuktighetsbalansen. 

Solfaktor: 
Invisible Physical Defense SPF30 er en solkrem med fysisk filter som legger seg usynlig på huden, samtidig som den lindrer og reduserer irritasjon, rødhet og tørrhet fra soleksponering. 

Oppstrammende hudpleierutine


Rens:
Begynn med PreCleanse for å grundig fjerne lag med overflødig talg, makeup og forurensning. Fortsett med Skin Resurfacing Cleanser som er en to-i-ett rens og peeling med melkesyre som fjerner gustne og døde hudceller for å gi en jevn, glødende hud. 

Toner:
Antioxidant Hydramist er en praktisk og behagelig ansiktsspray som styrker hudens beskyttende barriere, og som gir beskyttelse fra antioksidanter som begrenser skader fra sol og forurensning. Inneholder også erteekstrakt som strammer opp huden!

Solfaktor: 
Dynamic Skin Recovery SPF50 er en fuktighetskrem med bredspektrer solfaktor 50 som både forebygger og reparerer aldringstegn – takket være ingredienser som antioksidanter fra hvit te og polypeptider. 

Lysnende hudpleierutine


Rens:
Begynn med PreCleanse for å oppnå helt ren, sunn hud. Fortsett med Special Cleansing Gel – en såpefri, skummende rensegel som grundig fjerner smuss og urenheter fra huden uten å forstyrre hudens naturlige fuktighetsbalanse. 

Solfaktor:
PowerBright Moisturizer SPF50 inneholder brun alge som bekjemper stress og skader i huden fra forurensning, mens niacinamid reduserer ujevn pigmentering og balanserer hudtonen. 

Bonus: 
Nattkrem! Lysne mørke flekker mens du sover med PowerBright Overnight Cream. Denne nærende nattkremen gir styrker hudens fuktighetsnivå samtidig som den gir glød og lysner. Bruk denne over ditt Smart Response Serum om kvelden. 

Fuktighetsgivende hudpleierutine


Rens:
PreCleanse Balm er en vann-aktivert balm-til-olje-versjon av PreCleanse som smelter vekk smuss og makeup fra huden. Den inneholder et kompleks av plantelipider som binder fuktighet i huden og styrker hudbarrieren, samtidig som kjerneolje fra aprikos nærer huden. Fortsett med Special Cleansing Gel – en skummende rensegel som skånsomt renser vekk giftstoffer og smuss, slik at huden etterlates jevn og helt skinnende ren. 

Toner:
Multi-Active Toner er en ultralett toner med fuktighetsbindende ingredienser som fukter og prepper huden for optimalt opptak av fuktighet.

Solfaktor:
Prisma Protect SPF30 er en lysaktivert multitasker av en fuktighetskrem som gir en glødende boost til huden, samtidig som den beskytter mot både forurensning og skader fra solen. Slik sikrer du en jevn hudtone og en fuktet hud hele dagen!

Bestselger

precleanse

Dyptrensende olje som løser opp urenheter og makeup fra huden Dyptrensende olje som løser opp urenheter og makeup fra huden

special cleansing gel 500ml

Såpefri skummende rensegelé som fjerner urenheter uten at huden føles stram og tørr
Nyhet

prisma protect spf 30

En multitasker som beskytter huden mot både solstråler, frie radikaler og forurensning, samtidig som den gir masse glød og fukt
Nyhet

smart response serum 30ml

Smart serum med banebrytende teknologi som responderer på hudens skiftende behov ved å fukte, lindre, lysne eller stramme opp utvalgte områder i huden