Til toppen

Oppsøk en av våre hudterapeuter i god tid før den store dagen for å få en analyse av huden din kalt Face Mapping. Da får du tips om produkter som er riktig for akkurat DIN hud! Finn din nærmeste Dermalogica-forhandler her. Og du –  klinikkene har ofte stor pågang før 17. mai, så her er det lurt å være ute i god tid!


Følg denne enkle oppskriften for å få mest mulig ut av Dermalogica-produktene og huden din vil stråle i vårsolen!

Gjør huden mottakelig for pleie og aktive ingredienser
En hud som er dekket av et lag med smuss, sminke og døde hudceller absorberer ikke hudpleieprodukter skikkelig, og du får dermed mye mindre ut av produktene dine dersom du ikke er flink til å rense og eksfoliere. Begynn med en skikkelig dobbelrens, for å fjerne alt av sminke, smuss, talg og forurensning. Massér PreCleanse Balm inn i tørr hud og tilsett vann for å løse opp og fjerne det som ligger på huden din. Følg på med en Dermalogica rens, gjerne en du har fått anbefalt av din hudterapeut! Vi elsker Special Cleansing Gel, fordi den er både effektiv og skånsom. Huden din vil føles skinnende ren! 

Men en god rens er ikke nok. Huden er et levende organ som alltid fornyer seg og produserer nye hudceller. Derfor er det viktig å fjerne de døde og gustne hudcellene for å både få frem den skinnende nye huden som ligger under, og for å gi et godt grunnlag for produktabsorpsjon. Rapid Reveal Peel er en kjemisk hjemmepeel med profesjonell styrke som er helt perfekt for å få frem festgløden! Kickstart behandlingen ved å bruke produktet 3 kvelder på rad før du går over til å bruke den 1 gang pr.uke for maksimal glød!

Huden jobber best om natten
Visste du at natten er den viktigste tiden på døgnet når det kommer til hudpleie? Har du en god hudpleierutine om kvelden hjelper du huden til å holde seg på sitt absolutt beste. Sound Sleep Cocoon pleier ikke bare huden i dybden mens du sover, den hjelper deg også å sove bedre! Essensielle oljer virker aromaterapeutisk for å fremme en dyp søvn, slik at du kan glemme alle bekymringer om ustrøkne bunadskjorter og flekkete dressko, og våkne uthvilt om morgenen 17. mai.  

Gi pleie i dybden
Det har vært en lang og hard vinter, noe du helt sikkert merker på huden din. Gjør deg klar for vårens festligheter med en skikkelig fuktighetsboost, nemlig Skin Hydrating Masque! Denne deilige masken inneholder en unik, tverrbundet hyaluronsyreformel som binder fuktighet og gjør huden jevn og smidig. La den virke i 10 minutter for en gjennomfuktet, spenstig og glødende hud!

Lysaktivert glød
Etter masken er skylt av er det tid for serum og krem. Vi elsker BioLumin-C Serum, C-vitamin bomben som er proppfull av antioksidanter og lysner, strammer opp og reduserer fine linjer. La serumet trekke inn før du legger på fuktighetskrem. Vi anbefaler å bruke høy solbeskyttelse året rundt, men på en dag som 17. mai når du er mye ute, er dette spesielt viktig. NYE Prisma Protect SPF30 er en multitasker, og beskytter mot både UV-stråler, frie radikaler og forurensning samtidig som den gir masse fukt. Denne unike formelen gjør også at UV-lyset omdannes til strålende glød i huden. Endelig kan vi utnytte strålene til noe positivt! Og du - husk også å smøre ører, nakke og hals.

 

Prime Time
SkinPerfect Primer SPF30 er et fantastisk multifunksjonelt produkt som både beskytter deg mot solen hele dagen, og gir makeup-looken det lille ekstra! Denne primeren glatter ut fine linjer og gjør at makeupen sitter på uansett hvor mye du vifter med flagget og gir klemmer til kjente og kjære.

Sett prikken over i-en med et lett lag mineralmakeup. Vi anbefaler jane iredale – makeup som er bra for huden og som gir et fantastisk resultat! Tips: bland et par dråper Phyto Replenish Oil i din foundation for ekstra glød 😉

Gratulerer med dagen!