Gave
Alltid vareprøve med på kjøpet
Fri frakt
Hos oss får du alltid fri frakt
Levering
Rask levering med sporing

 

Eksklusivt hos din Dermalogica ekspert


 

BIOSURFACE™ PEEL

BioSurface™ Peel er en effektiv profesjonell behandling fra Dermalogica og The International Dermal Institute. Denne innovative kjemiske peelingen jobber målrettet med å redusere utbrudd, pigmentering og tegn på tidlig aldring samtidig som den gjør huden mykere og klarere.

Hva er fordelene med BioSurface Peel?

Kjemisk peeling er en av de mest populære profesjonelle hudpleiebehandlingene i dag fordi de kan forbedre hudens kvalitet, struktur og farge. Dessverre kan slike peelinger også gi alvorlige bivirkninger slik som inflammasjon, misfarging og arrdannelse i opptil flere måneder. Med BioSurface Peel slipper du å bekymre deg for dette. Sammensetningen av ingredienser kombinert med en unik multi-faset tilnærming gjør at du kan få synlige resultater, uten tilhørende risiko eller nedetid. Faktisk vil huden din se og føles sunnere ut enn noensinne!

Passer biosurface peel for deg?

Gjennom en profesjonell Face Mapping® hudanalyse kan din Ekspertterapeut vurdere om BioSurface™ Peel passer til din hud. Generelt kan BioSurface™ Peel skreddersys av din Ekspertterapeut for å behandle følgende tilstander:

  • Overflateruhet
  • Solskader
  • Fine linjer og rynker
  • Utbrudd/kviser/tilstopninger
  • Flere former for pigmentering og ujevn hudfarge

 

Hva kan jeg forvente?

De fleste vil oppleve merkbare resultater innen tre behandlinger – fra færre rynker og fine linjer, til glattere hud og mindre utbrudd. Resultatene vil variere avhengig av hudtilstanden din og hvor ofte du mottar dine BioSurface Peel behandlinger.
BioSurface™ Peel er kun tilgjengelig hos Dermalogicas Ekspertterapeuter.

 

DERMALOGICA IONACTIVE™ POWER TREATMENT

Dermalogica lanserer IonActive™ Power Treatment - en 45-minutters profesjonell behandling designet for å rette seg mot hudtilstander som akne, dehydrering, sensitivitet og hudaldring. Behandlingen er basert på profesjonelle formler som kan optimaliseres i kombinasjon med det siste innen behandlingsteknologi som vil gi umiddelbart synlige resultater. Behandlingen er kun tilgjengelig hos sertifiserte Dermalogica eksperter (https://www.dermalogica.no/eksperter).  

6 profesjonelle formler: fire IonActive konsentrater som alle er utviklet for en spesiell hudtilstand, og to Gelloider som legger seg over IonActives og forsegler de aktive ingrediensene. Hudterapeuten som utfører behandlingen vil avdekke hvilken av IonActive og Gelloid kombinasjonene som passer kunden, ved å benytte Face Mapping®, hudanalyse og konsultasjon. 

Første steg i behandlingen er påføring av IonActive™. Konsentratene påføres direkte på huden, og effekten av disse kan forsterkes ved å benytte apparater som vil øke penetrasjon av de konsentrerte aktive ingrediensene.

Alle produktene inneholder aktive ingredienser som jobber målrettet med dine utfordringer:

•             Retinol 1% IonActive™ har oppstrammende effekt, bedrer hudstrukturen og reduserer tegn på aldring.

•             Hyaluronic Acid IonActive™ lindrer dehydrert og/eller sensitiv hud ved å beskytte mot forurensning og binde fuktighet i de dypere hudlagene.

•             Oligopeptide IonActive™ kontrollerer melaninproduksjonen og behandler hyperpigmentering, samt reduserer rødhet og jevner hudtonen.

•             Niacinamide IonActive™ kontrollerer og forebygger voksenakne ved å hemme vekst av bakterier, tilstopning og inflammasjon gjennom å bryte       ned giftstoffer og frie radikaler i huden.

 

Etter påføring av IonActive™ og eventuelt bruk av apparater, påføres Gelloider som er en kombinasjon av massasjeprodukter og masker. Disse kan kombineres med LED lys eller massasjeteknikker for bedre opptak i huden:

•             ExoThermal Gelloid har en formel som varmes umiddelbart når den kommer i kontakt med terapeutens hender og bedrer opptak av aktive ingredienser.

•             EndoThermal Gelloid har en kjølende effekt og inneholder antioksidanter som beskytter mot ytre skader.

 

For best resultat anbefales et behandlingsprogram med en serie på 3-6 behandlinger i løpet av en 2-13 ukers periode, etterfulgt av vedlikeholdsbehandlinger to ganger i året.

I Norge finner du om lag 50 ekspertterapeuter ansatt i mer enn 30 hudpleieklinikker landet rundt. Dermalogicas Ekspertterapeuter følges tett opp og har kontinuerlige krav til kompetanseheving og nivå for å sikre deg den beste opplevelsen og de mest effektive resultatene for din hud.