Til toppen

DERMALOGICA <3 INNOVASJON


Vi i Dermalogica mener at veien til den sunneste huden går gjennom forskning, avansert ingrediensteknologi og innovasjon. Produktene våre er forsket frem og utviklet ved The International Dermal Institute (IDI), og har vunnet over 300 priser for revolusjonerende formler og behandlingsmetoder. Ved å tenke utenfor boksen og fokusere på hva som er best for huden, fremfor trender og overfladisk «quick-fix», har Dermalogica i mer en 30 år satt standarden for innovativ hudpleie som gir ekte og langvarige resultater.

De siste årene har Dermalogica utviklet en rekke produkter som skiller seg ut på markedet med unik ingrediensteknologi. Møt våre innovative nyheter:

PreCleanse Balm

Dette deilige produktet tar opplevelsen av ren hud til et helt nytt nivå! En unik formel gjør at den myke balmen smelter til olje i kontakt med huden, og emulgeres til en melkehvit væske i kontakt med vann. På denne måten løfter balmen alt oljeløselig smuss fra huden – og gjør det mulig å skylle det enkelt av med vann!

 

Overnight Retinol Repair 1%

Retinol, eller A-vitamin, er kjent for å være den mest effektive ingrediensen mot aldringstegn i huden. Men den kan også være hard mot huden, og forårsake rødhet, flass og irritasjon. Med Overnight Retinol Repair 1% har Dermalogica klart å oppnå en høyere konsentrasjon av retinol, uten å gå på kompromiss med hudhelsen. Sammen med en egen Buffer Cream kan du venne huden til retinolen, og dermed unngå nedetid og irritasjon, men samtidig jobbe kraftig med aldringstegn!

 

Calm Water Gel

En av vinterens største nyheter var fuktighetskremen Calm Water Gel – en ultralett, men ultraFUKTENDE krem som trenger dypt ned i huden. Man kan kjenne det unike ved denne bare ved å ta litt på hånden: kremen kommer ut av tuben som en gel, men forvandles til en tyntflytende væske på huden og absorberes raskt. Med Calm Water Gel har Dermalogica tatt i bruk en innovativ dobbel hyaluronsyre-teknologi, som gjør at huden blir helt gjennomfuktet og i stand til å holde på fukten mye lenger. Formelen er i tillegg lindrende og beroligende – perfekt for sensitiv, tørr hud.

 

Sound Sleep Cocoon

Visste du at mangel på søvn er en av de største årsakene til tidlig aldring i huden? Dermalogica utviklet nattkremen Sound Sleep Cocoon for å hjelpe huden å få mest mulig ut av den dyrebare regenerasjonsprosessen som skjer om natten. Den inneholder i tillegg unike, bevegelsesaktiverte lavendel-molekyler, som knuses i det du snur deg på puten om natten og slipper ut en beroligende, søvndyssende duft.

 

BioLumin-C Serum

Det finnes mange hudpleieprodukter på markedet som inneholder C-vitamin, men de fleste er lykkelig uvitende om en viktig faktor ved denne ingrediensen. Den oksiderer nemlig svært lett og svært raskt, og vil ofte ha mistet sine gode egenskaper før den i det hele tatt har kommet i kontakt med huden, dersom den ikke formuleres helt riktig. Dermalogica har forsket frem en ultra-stabil form for Vitamin C, som etter nøye testing viser seg å trenge 3 ganger så bra ned i huden som ledende konkurrenter. BioLumin-C Serum inneholder i tillegg litt melkesyre, som lar vitaminet trenge dypt ned i huden for å kunne virke der det skal.

 

Opplev innovasjonen fra Dermalogica du også! Kjøp nyhetene våre her!