Aldring og huden på halsen
Uansett hvor sunn og frisk huden i ansiktet ditt ser ut kan fort halsen fortelle en helt annen historie. Det er fordi huden på halsen er tynn og skjør, og mer utsatt for skader fra sol, parfyme og bevegelse. Visste du for eksempel at den enkle bevegelsen når vi titter ned på telefonen vår gir dype linjer og rynker? 

Huden på halsen har mindre kollagen enn den i ansiktet. I tillegg er den mer tøyelig og mister sin styrke og fleksibilitet med alderen - litt som en gummistrikk! Disse faktorene gir kjedelige konsekvenser som at huden henger mer og at hudfarge og tekstur blir ujevn. 


Slik strammer du opp halsen uten kirurgi
Du er kanskje ikke så vant med at hudpleie for halsen er et fokusområde for den daglige hudpleierutinen eller en profesjonell hudpleiebehandling. Mange drar produkter ment for ansiktet også ned for å dekke halsen. Dette er en god start - men for å virkelig holde huden jevn og oppstrammet er det aller best å bruke produkter spesielt utviklet for huden på halsen!


1. Bruk et oppstrammende serum for halsen både morgen og kveld. Serum til halsen er formulert for å virke oppstrammende og styrkende på halspartiet, og er en super måte å jobbe målrettet mot linjer og slapp hud i dette området. I rutinen er serumet fint å legge under fuktigheskremen. 


2. Tren musklene på halsen. Hovedmusklene som sitter på siden av halsen vår er ikke støttet opp av ben på samme måte som i ansiktet, noe som gjør at fra naturens side ser raskere slappe og løse ut. I det musklene på halsen svekkes over tid eller fordi vi bruker de mindre dras huden nedover av tyngdekraften. Daglige øvelser med halsen kan styrke musklene på halsen og gi deg en hals som ser lenger, slankere og mer definert ut! 


3. Ta flere pauser fra skjermen. Ikke alle rynker på halsen kommer fra aldring. Det å titte ned på telefonen sin for ofte kan gi dypere linjer på halsen, selv i ung alder. Ved å holde haken løftet oftere kan du jobbe mot utviklingen av dype linjer på halsen. 


4. Unngå å bruke parfyme på halsen. Mange parfymer gjør huden ekstra sensitv for skader fra solen, noe som gjør at den får raskere aldringstegn. Tips: bruk heller parfymen på et område av kroppen som er mindre eksponert for solen, eller bytt til en duft med mindre skadelige ingredienser. 


5. Beskytt halsen og brystet med solfaktor. Solskader fremskynder aldringstegn. Så dersom du ønsker å holde unna ujevn hudtone, rynker og slapp hud - pass på å påføre solkrem eller en fuktighetskrem med solfaktor til halsen hver dag! 


6. Få en profesjonell behandling for halspartiet. Spør din hudterapeut om produkter og teknikker som er målrettet mot halspartiet i din ansiktsbehandling. På denne måten kan du fremskynde synlige resultater! 


Hvordan halsen din ser og føles ut handler ikke bare om genetikk! Få sunn og jevn hud på halsen ved å gjøre disse seks stegene til en del av din hverdag - både i hudpleierutinen og hverdagsrutinen. 

 

neck fit contour serum 50ml

Oppstrammende serum som gir et løft til hals- og brystparti.

Jofrid Nyka Krohn