Til toppen

bli kvitt kvisene:

maske og serum som fjerner utbrudd på null komma niks

 

image

 

 

Vi har alle bakterier på huden som kan forårsake utbrudd og kviser, så det første du må vite er at kviser og akne er helt normalt. Grunnen til at vi får kviser er fordi overflødig talg, smuss og bakterier fanges i porene i huden din, og forårsaker en betennelse.

Dermalogica har utviklet to fantastiske nye produkter som både forebygger og FJERNER utbruddene og hudormene dine – på en rask, effektiv og enkel måte! Alt du trenger å gjøre er å rense huden godt, bruke nye Blackhead Clearing Fizz Mask og Breakout Clearing Booster og gi huden godt med fukt.

MYTE:
Huden må tørkes ut for at kvisene mine forsvinner


FAKTA:
Tørr hud fører til å at huden produserer mer talg for å kompansere – noe som kan føre til fet hud og akne

Ønsker du deg klar, glødende hud? Følg disse stegene!

 

 

 

 

Steg 1: Rens

Det er viktig å rense huden for å få bort alt av olje, forurensning og annet smuss! Massèr Breakout Clearing Foaming Wash godt inn med vann. 


 

 

Steg 2: Maske

Den nye, brusende Blackhead Clearing Fizz Mask fjerner og forebygger hudormer som lett kan føre til kviser! La den virke i 3-5 minutter før du skyller den av.

 


 

 

 

Steg 3: Serum

Dette er ikke tull – Breakout Clearing Booster dreper bakterier som forårsaker kviser på bare 15 minutter! Bruk den morgen og kveld for å holde huden klar og ren.


Steg 4: Fuktighetskrem

Det er viktig å ikke hoppe over dette steget! Mange tror det er feil å smøre seg med fuktighetskrem når huden er fet fra før av, men dette vil bare gjøre vondt verre. Fuktighetskremene fra Clear Start er lette, vannbaserte kremer som tilfører fukt uten å føles fete eller tunge. Velg mellom Skin Soothing Hydrating Lotion – en fuktighetskrem som lindrer betent hud, og Clearing Defense SPF30 – en krem med solfaktor som både fukter og holder huden matt hele dagen.

 

blackhead clearing fizz mask

Brusende maske som effektivt renser porer og sorte prikker

breakout clearing booster

Fjerner kvisefremkallende bakterier på bare 15 minutter!

clearing defense spf30

Fuktighetskrem med SPF som reduserer blankhet og beskytter ung, kvisedisponert hud.
Bestselger

breakout clearing foaming wash

Skummende rens som reduserer kviser og fjerner døde hudceller

skin soothing hydrating lotion

Lett, oljefri fuktighetskrem som gir intens fukt og demper rødhet