Til toppen

BLI KVITT KVISENE! Maske og serum som fjerner utbrudd på null komma niks


Vi har alle bakterier på huden som kan forårsake utbrudd og kviser, så det første du må vite er at kviser og akne er helt normalt. Grunnen til at vi får kviser er fordi overflødig talg, smuss og bakterier fanges i porene i huden din, og forårsaker en betennelse.

Dermalogica har utviklet to fantastiske nye produkter som både forebygger og FJERNER utbruddene og hudormene dine – på en rask, effektiv og enkel måte! Alt du trenger å gjøre er å rense huden godt, bruke nye Blackhead Clearing Fizz Mask og Breakout Clearing Booster og gi huden godt med fukt.

MYTE: Huden må tørkes ut for at kvisene mine forsvinner
FAKTA: Tørr hud fører til å at huden produserer mer talg for å kompansere – noe som kan føre til fet hud og akne

Ønsker du deg klar, glødende hud? Følg disse stegene!

Steg 1: Dobbeltrens

Det er viktig å rense huden to ganger for å få bort både oljebasert OG vannbasert smuss!

Begynn med PreCleanse Balm på tørr hud, tilsett vann og skyll av, fortsett med Breakout Clearing Foaming Wash.

Steg 2: Maske

Den nye, brusende Blackhead Clearing Fizz Mask fjerner og forebygger hudormer som lett kan føre til kviser! La den virke i 3-5 minutter før du skyller den av.

Steg 3: Serum

Dette er ikke tull – Breakout Clearing Booster dreper bakterier som forårsaker kviser på bare 15 minutter! Bruk den morgen og kveld for å holde huden klar og ren.

Steg 4: Fuktighetskrem

Det er viktig å ikke hoppe over dette steget! Mange tror det er feil å smøre seg med fuktighetskrem når huden er fet fra før av, men dette vil bare gjøre vondt verre. Fuktighetskremene fra Clear Start er lette, vannbaserte kremer som tilfører fukt uten å føles fete eller tunge. Velg mellom Skin Soothing Hydrating Lotion – en fuktighetskrem som lindrer betent hud, og Oil Clearing Matte Moisturizer SPF15 – en krem med solfaktor som både fukter og holder huden matt hele dagen.