Til toppen

 

aktive ansiktsbehandlinger

La en profesjonell hudterapeut jobbe resultatorientert med dine hudutfordringer! I en Dermalogica-behandling brukes avanserte maskiner, aktive produkter og unike teknikker for å oppnå din beste hud noensinne. 

 

 

image

 

 

dermalogica proskin30

30 minutter

En skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi fokuserer på det huden trenger mest og tilpasser behandlingen med aktive produkter og behandlingsteknikker, slik at du får optimale resultater.

 

dermalogica proskin60

60 minutter

En skreddersydd og sensorisk opplevelse som tar i bruk det nyeste innen aktive ingredienser, behandlingsteknikker og teknologi. Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne. 

 

 

 

 

dermalogica pro power peel 30

30 minutter

Denne raske, 30-minutters behandlingen inkluderer våre høyaktive, kjemiske peelinger - Pro Power Peel. Hudterapeuten velger peeling-kombinasjon og styrke til din huds behov og sensitivitetsnivå. Disse effektive, kjemiske peelene glatter ut huden og motvirker aldringstegn, hyperpigmentering og akne. 

 

dermalogica pro power peel 60

60 minutter

Høyaktiv og helt skreddersydd - du har aldri opplevd en peeling som denne før. Denne omfattende behandlingen på 60 minutter kombinerer våre kraftigste peelinger med avanserte teknikker for å jobbe målrettet med hudens stadig skiftende behov.

 

 


 

dermalogica face mapping hudanalyse

10 minutter | Gratis ved kjøp av produkter

Face Mapping er vår profesjonelle hudanalyse, hvor vi avdekker hva huden din trenger. Vi viser deg veien til en sunn og glødende hud, og gir deg en personlig Skin Fitness Plan med skreddersydde produktanbefalinger. 

 

dermalogica skin fix

10 minutter

SkinFix er en rask og effektiv behandling som er ideell som en oppfriskning i en travel hverdag. Perfekt før en spesiell anledning, eller hvis huden din trenger ekstra pleie og glød!