Vis handlekurv   produkt(er)    NOK

Sol ælder huden - beskyt din hud mod solens skadelige stråler
Sol gjør huden eldre

Huden har en fantastisk hukommelse! Det lyder kanskje litt rart, men når det gjelder UV-stråler er det faktisk sannheten. Hver gang du utsetter huden ikke bare for sollys – men også dagslys – blir det spart opp som penger i banken. Problemet oppstår når rentene skal utbetales, det skjer i form av solskader i huden (også kalt foto- eller solskader).

Solskader har mange bivirkninger
Solskader er den viktigste årsaken til aldringstegn i huden, og viser seg i form av rynker og hyperpigmentering (brune flekker). Solskader kan også føre til nedsatt immunsystem, og øke risikoen for hudkreft.

Solbeskyttelse er til all slags vær
Selv om du kanskje bare oppholder deg i sollyset i forbindelse med en rask lunsjpause i det fri, eller en liten rusletur, vil solens skadelige påvirkninger samle seg i huden og etterlate aldringstegn. Første skritt i den daglige beskyttelsen mot solskader er daglig bruk av solfilter/SPF. Selv når det er overskyet, eller på en skikkelig gråværsdag, trenger UV-strålene gjennom skyene og treffer huden, hvilket forårsaker skader i huden. Det er derfor ikke nok å bruke solbeskyttelse bare når solen skinner.

Solbeskyttelse som en del av din morgenrutine
Heldigvis har Dermalogicas mer avanserte formler (les: mindre kalkaktige, mindre fete) for solbeskyttelse, med fordeler for huden, giort solbeskyttelse til en enkel del av din morgenrutine. Spør din Dermalogica hudterapeut om SPF fuktighetskrem som kan brukes under makeup eller alene, for å oppnå beskyttelse mot de skadelige og farlige UV-strålene.


Solbeskyttelse

Sollys er uten tvil hudens verste fiende, og solen bombarderer daglig huden med UVA- og UVB-stråler som fremskynder aldringsprosessen og øker risikoen for hudkreft. Risikoen for hudkreft økes eksponentielt for hver kraftige solforbrenning før fyllte 18 år, hvilket gjør solbeskyttelse til en utrolig viktig del av hudpleien uansett alder. Dermalogicas solbeskyttelse Daylight Defense System tilbyr valget mellem to solfilterteknologier: Et kjemisk solfilter som beskytter mot UVA- og UVB-stråler ved å absorbere dem, og et fysisk solfilter som reflekterer de skadelige UV-strålene.

Stort utvalg av solbeskyttelse for de fleste behov.

Dermalogica tilbyr mange produkter innenfor solbeskyttelse som forebygger, lindrer og pleier huden din mot solen. Det finnes mange behov for solbeskyttelse, derfor sørger vi for å ha produkter som kan dekke de fleste behov. I vårt sortiment av solbeskyttelse kan du finne forskjellige typer behandlingsbalsam, fuktighetskrem, bodylotion, oljefri lotion, ansiktsservietter, stift og solfilter. Solbeskyttelse skal pleie huden på en helsevennlig måte.

Eksfoliering - når er det for mye?

> les mer om eksfoliering

Reduserr rødhet

> Les mer om hødhet i huden

Slik holder du huden frisk under flyreisen

> Les mer

Å parabene eller ikke parabene

> Dermalogicas holdning til parabener


Pigmentflekker og ujevn hudfarge

> Les mer

Eksem og sensitiv hud

> Les mer

Sol gjør Hudpleie

> Les mer om hudpleie