Vis handlekurv   produkt(er)    NOK

Pigmentflekker

Det er mange som får pigmentflekker etter å ha tilbrakt mange år i solen. Pigmenteringer i huden kan også oppstå etter skader i huden i forbindelse med eksem, medisinering, graviditet og eller hyppig bruk av parfymerte hud og kroppsprodukter eller parfymert makeup.

Råd og veiledning for dine problemer med pigmentflekker

Dermalogica har i mange år tilgjengliggjort sine kvalitetsprodukter som forebygger og lindrer pigmentflekker. Utvalget av produkter finnes i mange forskjellige former, men er også fleksible i forhold til behov. Hud er ofte individuelt og skal produkter mot pigmentflekker fungere i sin helhet er du avhengig av å finne et produkt som passer ditt behov. Dermalogica har med sin kompetanse på problemstillingene med å ha pigmentflekker å ønsker mer enn gjerne å bistå deg med å veilede og råde deg i forhold til produkt og hvordan du tar det i bruk, best mulig. Alle våre produkter for pigmentflekker er også tilpasset hudens velvære med naturlige ingredienser. Det er ikke mulig å kunne pleie huden dersom huden ikke er fornøyd.

 
SEGMENTET CHROMAWHITE TRx ER UTGÅTT. VI LANSERER I LØPET AV VÅREN ET NYTT SEGMENT, POWERBRIGHT TRx, SOM I LIKHET MED CHROMAWHITE TRx JOBBER MED PIGMENTERING.

 
Det ble ikke funnet noen produkter