Vis handlekurv   produkt(er)    NOK

pigmentflekker. misfarging. ujevn hudfarge.

Dette er alle tegn på hyperpigmentering som kan legge til opptil 12 år på en persons oppfattede alder
(Fink, B et al. (2006) Visible skin color distribution plays a role in the perception of age).
De forandringene vi ser på huden er kun en liten prosentandel av de faktiske skadene som ligger under hudoverflaten. Uten behandling vil slike skader stige til overflaten etter hvert som vi blir eldre og bli mer synlige for det blotte øyet.

hvordan oppstår hyperpigmentering?

Hyperpigmentering er som regel forårsaket av UV-eksponering, hudskader slik som utbrudd, og hormoner. Genetikk, stress og kjemikalier spiller også en rolle. Når huden utsettes for disse faktorene frigjør spesialiserte celler (melanocytter) pakker (melanosomer) med brunlig/rødlig pigment (malanin) som skal beskytte huden.
Mange års UV-eksponering eller hormonelle endringer på grunn av p-piller eller graviditet kan overstimulere melanocyttene og føre til pigmentflekker eller ujevn hudfarge.

hvordan kontrollere hyperpigmentering? 

Behandling av hyperpigmentering er en kompleks prosess. Daglig bruk av høy bredspektret SPf (SPF50), er avgjørende for å forebygge ny pigmentering.  Det er også viktig å bruke hudlysnende og eksfolierende ingredienser jevnlig for å bidra til å fjerne eksisterende pigmentflekker.
NYE PowerBright TRx™ er redningen.

Med et målrettet system bestående av tre behandlende produkter, er PowerBright TRx™ resultatet av flere års forskning på hudlysnende produkter fra hudekspertene hos Dermalogica. Integrer disse produktene i din daglige Dermalogica hudpleierutine, og du vil oppleve at de silkemyke og peptid-rike formlene jobber kontinuerlig for å kontrollere og forebygge hyperpigmentering, slik at du kan oppnå en klarere og jevnere hudfarge.

PowerBright™ inneholder effektive ingredienser som oligopeptider, niacinamid og sink glycinate. Disse ingrediensene bidrar til å kontrollere dannelsen av melanin og hyperpigmentering,  mens eksfolierende ingredienser som gresskarenzym glatter ut huden, jevner hudfargen og minimerer mørke flekker. Vår unike Oleosom-teknologi gjør det mulig å øke SPf-beskyttelsen slik at huden beskyttes mot fremtidig hyperpigmentering.


 

Kr. 1 245,00
kjøp
lagervare
Kr. 845,00
kjøp
lagervare
Kr. 1 025,00
kjøp
lagervare