Vis handlekurv   produkt(er)    NOK

shave

Ingen kjenner sunn hud bedre enn Dermalogica – og nå hjelper vi deg med å gjøre dine barberingsproblemer til historie! Dermalogicas Shave-serie er det første dobbeltvirkende systemet som gir deg supertett barbering og forbedret hudtilstand i kraft av helsefremmende ingredienser. Barbering blir ikke bare enklere og bedre, huden føles også bedre og ser sunnere ut. Dermalogicas praktiske tre-trinnssystem med Pre-Shave, Shave og Post-Shave er også den første serien som behandler både hudtilstand og skjegg

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan oppnå tett barbering og sunn hud kan du besøke din Dermalogica hudterapeut for å få Face Mapping® hudanalyse og personlig produktveiledning.

Dermalogica har et stort utvalg innfor shave

I Dermalogicas produktsortiment for shave finner du en rekke forskjellige produkter. Såpefri bar, barberingsoljer, eksfolierende renseprodukter, lotion, barbergele, behandlingsbalsam, barberingskrem. I tillegg tilbys det et praktis 3- trinns hudpleiesystem. Alle våre produkter innefor shave er av praktiske reisestørrelser som gjør det enkelt å ta med på eksempelvis reise og trening.

Dermalogica ønsker at du skal kunne gi slipp på alle dine problemer vedrørende shave, og ønsker å tilby deg produkter med informasjon og veiledning som endrer hele opplevelsen med shave.

Kr. 245,00
kjøp
lagervare
Kr. 35,00
kjøp
lagervare
Kr. 345,00
kjøp
lagervare
Kr. 345,00
kjøp
lagervare
Kr. 525,00
kjøp
lagervare
Kr. 245,00
kjøp
lagervare
Kr. 365,00
kjøp
lagervare
Kr. 335,00
kjøp
lagervare
Kr. 495,00
kjøp
lagervare
Kr. 245,00
kjøp
lagervare